Ντέρμπι ανακοινώσεων...

"Πόλεμος" ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ με αφορμή τις σουίτες! Ο Παναθηναϊκός ως όφειλε, τυπικά, δεν παραχώρησε τις κεντρικές σουίτες του ΟΑΚΑ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, όπως είχε κάνει η ΑΕΚ στον πρώτο γύρο. Αντ' αυτού οι ιθύνοντες της πράσινης ΠΑΕ πρότειναν στην ΑΕΚ τις σουίτες διπλανής θύρας, με την ΑΕΚ να αρνείται. Έτσι η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για να πει ότι τελικά δε θα παραβρεθεί στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό να προσκαλεί εκ νέου την ΑΕΚ στο γήπεδο.
Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις των δύο ΠΑΕ...


Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα εκπροσωπηθεί στο ντέρμπι της Κυριακής από κανένα μέλος της, λόγω του ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κι ενώ μας είχαν ήδη παραδοθεί οι προσκλήσεις που αντιστοιχούν στη σουίτα των επισήμων του ΟΑΚΑ, αρνήθηκε σήμερα να τηρήσει τη συμφωνία που είχε ήδη γίνει μεταξύ των πλευρών από τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Ο Παναθηναϊκός όφειλε να είναι το ίδιο συνεπής απέναντι στην ΑΕΚ όπως ορίζουν οι κανόνες αμοιβαίας φιλοξενίας μεταξύ των ΠΑΕ.
Δυστυχώς δεν το έκανε. Αντ’ αυτού πρότεινε, για δικούς του λόγους, να διατεθεί για λογαριασμό της διοίκησης της ΑΕΚ μια σουίτα σε διπλανή θύρα. Πρόταση που δεν έγινε δεκτή.
Σεβόμενοι λοιπόν το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας, δεν θα παραστούμε».


Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην εκπροσωπηθεί από μέλη της διοίκησής της στο μεθαυριανό αγώνα μεταξύ των ομάδων μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χώρο φιλοξενίας των εκπροσώπων της διοίκησής της που της παραχωρήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Προσφέραμε στην ΠΑΕ ΑΕΚ τη σουίτα στη θύρα 29 που βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από τη σουίτα που χρησιμοποιεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξηγήσαμε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ότι αυτό γίνεται διότι, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που είναι πιθανό να επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, η σουίτα που ζητά θα χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η σουίτα στη θύρα 29 είναι εφάμιλλη με τη σουίτα που μας ζήτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και παρέχει όλες τις ανέσεις ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο Δ.Σ. της.

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία άκαιρη λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και προσκαλούμε για άλλη μια φορά το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ να παραβρεθεί στο μεταξύ μας αγώνα».


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Ντέρμπι ανακοινώσεων..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24