Χρονιά αλλαγών και ανατροπών το 2010, δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη Μυτιλήνη


«Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι είχαμε πάρει λάθος πορεία, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις ζει καθημερινά από τις δυσπραγίες της οικονομίας μέχρι και την αδικία, ξέρει όμως, και είναι βαθιά μου πίστη, ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στη Μυτιλήνη. Δεν παρέλειψε να εκφράσει τη μεγάλη του χαρά...
που βρίσκεται στο ακριτικό νησί της Λέσβου, ένα τόπο, όπως είπε, με τον οποίο είναι δεμένος από την ίδια την ιστορία.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι οι δυνατότητες του ελληνικού λαού πολλές φορές υποβαθμίστηκαν και πνίγηκαν από τον παρασιτισμό και τις κατεστημένες αντιλήψεις και τόνισε ότι «το 2010 θα είναι χρονιά ανατροπών και μεγάλων αλλαγών, για να βάλουμε τα θεμέλια για ένα διαφορετικό κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, τον τόπο του, το φιλότιμό του, την πρωτοβουλία του, το κέφι του και τα όνειρά του».

Ο κ. Παπανδρέου είπε ακόμη ότι θα μπουν τα θεμέλια για ένα κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης και ευνομίας που θα προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών. Ακόμη τόνισε ότι «τις μεγάλες ανατροπές θα τις κάνουμε μαζί με ειλικρίνεια, αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και σιγουριά».

«Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, θα χρειαστεί όλοι να βοηθήσουν, αλλά είμαι αισιόδοξος, υπάρχει ελπίδα, απόφαση και σιγουριά» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Δηλώσεις Κατσέλη

Εν τω μεταξύ, μετά τον Αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη δήλωσε πως η απόφαση επίσπευσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας σε τρία χρόνια «ήταν δική μας απόφαση, του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης». «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται ο τόπος» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν το 2010 θα είναι δύσκολη χρονιά, απάντησε ότι «θα είναι μια χρονιά δουλειάς ελπιδοφόρα, χρονιά αγώνων για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας» και τόνισε ότι «η κυβέρνηση θα τα καταφέρει οπωσδήποτε».in.gr
Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Χρονιά αλλαγών και ανατροπών το 2010, δήλωσε ο πρωθυπουργός από τη Μυτιλήνη"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24