Οι εξελίξεις στο Next Top Model

Το Next Top Model οδεύει προς το τέλος του και σήμερα το epikairotita24 σας παρουσιάζει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι. Σήμερα βρίσκονται μέσα στο σπίτι 7 κορίτσια τα οποία μονομαχούν για αν γίνουν το επόμενο Top Model. Έτσι λοιπόν έπειτα από πληροφορίες η επόμενη που θα αποχωρήσει θα είναι η...






Νάιλα
Η παίκτρια από τον Μαυρίκιο τον τελευταίο καιρό δεν άκουγε τόσο κολακευτικά σχόλια από τους κριτές και η αποχώρησή της είναι κάτι το οποίο περιμέναμε. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό την είχαμε δει να τσακώνεται με κάποια άλλα μοντέλα μέσα στο παιχνίδι και δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένη σε αυτό που έπρεπε να κάνει.
Επόμενη αποχώρηση η...










Αθηνά
Το αγοροκόριτσο όπως δηλώνει και η ίδια, είναι το κορίτσι που σύμφωνα με της πληροφορίες θα αποχωρήσει στη συνέχεια. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και για αυτήν και για τα υπόλοιπα μοντέλα. Και αυτή δεν άκουγε τόσο καλά λόγια για τις φωτογραφίες της.
Σειρά έχει η...










Δήμητρα
Το δυναμικό αυτό κορίτσι είχε μπει στο μάτι των κριτών για τον προκλητικό χαρακτήρα της και τις φωτογραφίες τις οποίες έβγαζε. Δεν ήταν τόσο συμπαθής στις υπόλοιπες κοπέλες και τερματίζει τελικά 5η!
Στη συνέχεια θα φύγει η...












Μαρία
Το κορίτσι με την "περίεργη" προφορά από την Ρωσία. Μπήκε εμβόλιμα στο ριάλιτι μετά την αποχώρηση της Νίνας και τελικά μένει εκτός τριάδας.
Στην τελική τριάδα θα μπει όμως η...












Μόνικα
Πολλοί μόλις θα ακούσουν αυτό το όνομα θα πουν επιτέλους. Μία ιδιαίτερη παρουσία στο ριάλιτι με χάρισμα όχι τόσο στην ομορφιά αλλά στις φωτογραφίες και τις πόζες. Το παιχνίδι τελειώνει κάπου εδώ γι αυτήν.

Η τελική δυάδα λοιπόν αποτελείται από τις Σεράινα και Ιωάννα αν και έχουμε πληροφόρηση και γι αυτό δε θα σας το πούμε. Να υπάρχει και λίγο αγωνία...!

Επιστροφή...



3 Σχόλια στο "Οι εξελίξεις στο Next Top Model"

  1. Ανώνυμος λέει,

    kati teleiws asxeto 3ereis an 8a mpei to para 5 epanalhpsh sto mega??????plssss

    Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:48 μ.μ.

     
  2. epikairotita24 λέει,

    Το μόνο που γνωρίζουμε είναι κάτι σαν τηλεταινία για τα 20 χρόνια του MEGA...

    Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 2:55 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος λέει,

    mporei na mhn exei teleio prosopo alla exei teleio
    soma kai auto arkei.nomizo pos eixe to pio omorfo mauro soma

    Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαΐου 2010 στις 7:35 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24