Τα μοναχικά γενέθλια του Γρηγόρη


Γενέθλια χωρίς την αγαπημένη του... Με λιγοστούς καλούς φίλους και χωρίς τη Νάντια Μπουλέ στο πλευρό του γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά του ο γνωστός παρουσιαστής. Το Σάββατο έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα στο «Αθηνών Αρένα», όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση, και διασκέδασε με την παρέα...



του μέχρι το χάραμα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια του αφιέρωσε τις επιτυχίες της, ενώ ο Γρηγόρης σιγοτραγουδούσε και της χαμογελούσε. Ολοι ερμήνευσαν για εκείνον το «Ηappy Birthday», τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με το δικό του και του ευχήθηκαν επιτυχίες, προσωπικές αλλά και επαγγελματικές.

Ο Γρηγόρης έδειχνε ευχαριστημένος. Βοηθάει σε αυτό, άλλωστε, και η εξωστρέφειά του. Οσοι, όμως, τον γνωρίζουν καλά διέκριναν μια μελαγχολία στο βλέμμα του. Η Νάντια Μπουλέ, που εδώ και δύο χρόνια είναι η σύντροφός του, απουσίαζε από την παρέα. Οπως είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής στους φίλους του: «Εχει πυρετό και δεν είναι σε θέση να σηκωθεί από το κρεβάτι. Για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή της, προτίμησε να παραμείνει στο σπίτι».

Αν και η απουσία της ήταν αισθητή, οι φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό του Γρηγόρη αυτή τη βραδιά δεν τον άφησαν να πλήξει ούτε λεπτό. Ηταν εκεί ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας με τη σύζυγό του Ελένη και δύο στενές φίλες του «Αρνι». Εξάλλου, τα τραγούδια της Αννας Βίσση, της Μαριώς αλλά και τα ξεσηκωτικά κομμάτια του Γιώργου Σαμπάνη αποτέλεσαν το καλύτερο βάλσαμο και τους βοήθησαν να περάσουν αξέχαστα. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στη σχέση του Γρηγόρη και της Νάντιας «υπάρχουν απειλητικά σύννεφα τις τελευταίες μέρες. Το ζευγάρι δεν φαίνεται να είναι όπως παλιά, υπάρχει απόσταση ανάμεσά τους», λένε στην «Espresso» άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους.

espresso

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Τα μοναχικά γενέθλια του Γρηγόρη"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24