Δεν επαρκούν τα μέτρα κύριε Παπανδρέου...

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο ο κόσμος φαίνεται να μην συμφωνεί με τα μέτρα που πήρε ο πρωθυπουργός δυόμιση μήνες μετά τις εκλογές. Σε έρευνα της Public Issue για λογαριασμό της Καθημερινής της Κυριακής το 84% αξιολογεί την κρίση της ελληνικής οικονομίας ως πολύ μεγάλη. Στην ερώτηση ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της το 38% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι είναι το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, τέσσερις στους δέκα ερωτηθέντες εμμένουν στην άποψη πως κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά την οικονομική κρίση. Στο γκάλοπ της... Alco για το Πρώτο Θέμα η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, σε ποσοστό 44,1% δηλώνει ικανοποιημένη από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα συνολικά προβλήματα της χώρας.

Στη δημοσκόπηση της Rass για το Παρόν της Κυριακής, το 41% δεν πιστεύει ότι είναι επαρκή τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και τα 54% δεν είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση. Επίσης, πρόθυμο για θυσίες δηλώνει το 56%.



Ως βασικότερες συνέπειες της οικονομικής κρίσης για τον επόμενο χρόνο οι πολίτες θεωρούν την άνοδο των βασικών καταναλωτικών προϊόντων (σε ποσοστό 32%). Ακόμη, το 26% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η κρίση στην Ελλάδα θα διαρκέσει περισσότερα από δύο χρόνια.



nooz.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Δεν επαρκούν τα μέτρα κύριε Παπανδρέου..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24