ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ -


Μας δουλεύει η ΕΜΥ;
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός αυτή την εβδομάδα, καθώς βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αρκετοί πλέον, ετοιμάζονται να φύγουν για τις ιδιαίτερες τους πατρίδες ή κάποιο χειμερινό προορισμό. Εφιστούμε όμως την ΠΡΟΣΟΧΗ των εκδρομέων, καθώς η βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός, είναι πρόσκαιρη. Έτσι λοιπόν, όπως[...]


είχαμε πει σε προηγούμενα δελτία μας, αναμέναμε ανήμερα τα Χριστούγεννα, να αρχίσει μεταβολή του καιρού, η οποία πλέον θα γίνει αισθητή στη χώρα μας δυο ημέρες αργότερα, με χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν ακόμη και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο. Μάλιστα τα χιόνια θα φτάσουν ακόμη και στα ορεινά τμήματα του Ν. Αττικής.

Όσοι εκδρομείς λοιπόν ετοιμαστείτε για ταξίδι, να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες, τουλάχιστον απαραίτητες σε όσους κινηθούν σε ορεινά και ημιορεινά οδικά τμήματα, ενώ λόγω των ισχυρών κατά περιόδους ανέμων στα πελάγη, πιθανόν πρόσκαιρα να προκύψουν προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια των πλοίων, κυρίως του Ιονίου. Καλό είναι λοιπόν να ενημερώνεστε από τα κατά τόπους λιμεναρχεία, ώστε να βεβαιωθείτε για την ομαλή εκτέλεση των δρομολογίων.

Επαναλαμβάνουμε, πως η βελτίωση που παρουσιάζει ο καιρός είναι πρόσκαιρη και μπορεί να ξεγελάσει αρκετούς ταξιδιώτες, η διατύπωση όλων των μετεωρολόγων συναδέλφων, ότι αναμένεται γενικά ήπιος καιρός "Ανοιξιάτικου τύπου". Συμφωνούμε απόλυτα πως ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο, ωστόσο είναι σημαντικό να περάσει το μήνυμα στους ταξιδιώτες, πως από το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων, αναμένεται μεταβολή και εν συνέχεια σημαντική επιδείνωση του καιρού.

Θεωρούμε λάθος την τακτική των μέσων μαζικής ενημέρωσεις και των μετεωρόλογων, σε μια τόσο κρίσιμη χρονικά περίοδο, που αναμένεται ένα τόσο μεγάλο κύμα φυγής από τις μεγαλουπόλεις, να περνάει το μήνυμα στον κόσμο, πως δεν αναμένεται τίποτα αξιόλογο στο σκηνικό του καιρού. Είναι εφικτό αυτή η διατύπωση από αρκετούς συναδέλφους, να φέρει προ εκπλήξεως τους ταξιδιώτες, καθώς προετοιμάζονται ψυχολογικά πως ο καιρός θα είναι σύμμαχος τους έως την Πρωτοχρονιά, (όπως ακούγεται από πολλά μέσα ενημέρωσεις), κάτι που είναι τελείως λάθος και παράλογο, ειδικά μετά το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών και αρκετοί οδηγοί, θα αναγκαστούν να μετακινηθούν στο ορεινό οδικό δύκτιο της Βόρειας χώρας!!!
www.xalazi.gr

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ -"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24