Η απογοήτευση του Γεωργαντά για την απουσία του από τα πλάνα της ΕΡΤ


Θεωρείται δεδομένος;
Η είδηση ότι το όνομά του απέχει από τις λίστες της κρατικής τηλεόρασης γέμισε με απογοήτευση το Θέμη Γεωργαντά.

Ο συμπαρουσιαστής του «Μες στην καλή χαρά» ήταν σχεδόν σίγουρος ότι αποτελούσε επιλογή των ανθρώπων της ΕΡΤ για τη συμπαρουσίαση της Eurovision, μέχρι που με αφορμή την παραίτηση της Γερμανού από τη...


διεκδίκηση της θέσης της κεντρικής παρουσιάστριας ανακάλυψε πως στην Αγία Παρασκευή δεν είχαν ιδέα για την πιθανή συμμετοχή του στο πλευρό της Ναταλίας.

«Δεν τέθηκε κανένα θέμα Γεωργαντά…» υποστηρίζει stifora.gr στέλεχος της ΕΡΤ. «Έγινε μόνο κάποια συζήτηση με την κ. Γερμανού, για την οποία και ενημερωθήκατε από τον κ. Καλημέρη…».

Το περιβάλλον του παρουσιαστή ωστόσο, επιμένει πως ο Θέμης είχε διαβεβαιωθεί από τη Γερμανού, για την αποδοχή της πρότασής της, να παρουσιάσουν μαζί το event, κάτι που τον έκανε να σχεδιάζει με ενθουσιασμό το νέο του εγχείρημα.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια ήθελε πρώτα να διασφαλίσει τη δική της συμμετοχή και μετά να μιλήσει για το Θέμη. Μόνο που τον πρόλαβε η άρνησή της κι έτσι έμεινε στα κρύα του λουτρού.

Το γεγονός πάντως μπορεί να δυσαρέστησε το Γεωργαντά, αλλά όχι και κάποιους άσπονδους φίλους του, οι οποίοι από την αρχή κιόλας της συνεργασίας του με την εκπομπή του Alpha άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά την παρουσία του, η οποία κατά τα λεγόμενά τους οφείλεται καθαρά στην επιβολή που άσκησε στο κανάλι η Γερμανού.

http://www.stifora.gr/article.php?id=16702
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Η απογοήτευση του Γεωργαντά για την απουσία του από τα πλάνα της ΕΡΤ"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24