Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα το Σάββατο

Και νέα αλλαγή από το απόγευμα με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο και αμετάβλητη θερμοκρασία. Πιό αναλυτικά αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Παρασκευή σε ολόκληρη την χώρα οι οποίες θα είναι τοπικά αυξημένες στα Δυτικά διαμερίσματα της χώρας καθώς επίσης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Από τις απογευματινές ώρες και μετά οι νεφώσεις στα Δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα... τις βραδυνές ώρες θα ενταθούν και θα μετατοπιστούν ανατολικότερα. Τοπικές ομίχλες περιμένουμε τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο νότιο και κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 6 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 4 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort .

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα Βόρεια τους 15 βαθμούς στα Κεντρικά τους 17 στα Δυτικά τους 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19.



www.meteo-news.gr



Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα το Σάββατο"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24