Συγκεντρώσεις των υποψηφίων σε όλη τη χώρα



Συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα με συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ, ενόψει της εκλογής της 29ης Νοεμβρίου.
Απάντηση σε αυτούς που την κατηγορούν για μηχανισμούς , λέγοντας πως χρησιμοποιούν τα golden boys που έβλαψαν, όπως είπε την παράταξη, έδωσε από τα Χανιά η υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.
Στη Χαλκίδα, σε κομματική εκδήλωση, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του. Λίγο αργότερα μίλησε σε εκδήλωση στο Μενίδι.
Ο κ. Σαμαράς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ανάδειξης της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι πρέπει να σταματήσει[...]



ο ιδεολογικός αφοπλισμός. «Το ρυάκι γίνεται ποτάμι» είπε ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στη δυναμική της υποψηφιότητάς του, και πρόσθεσε πως όταν η βάση μιλά οι μηχανισμοί σιωπούν. Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στην πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας ότι αρχίζει και θυμίζει σιγά, σιγά το παλιό ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι αυτό δεν είναι ευχάριστο για τη νέα κυβέρνηση.
Περιοδεία σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Αγρίνιο, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο κ. Π. Ψωμίαδης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε το κόμμα της ΝΔ, αλλά και εναντίον της συμπεριφοράς της προηγούμενης κυβέρνησης.

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Συγκεντρώσεις των υποψηφίων σε όλη τη χώρα"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24