Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου πραγματοποιεί η Τροχαία, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια και οι στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων...


Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης & στάθμευσης, διακοπές & εκτροπές της κυκλοφορίας) σε οδούς γύρω από το ΕΜΠ έως την Πλ. Κάνιγγος, ενώ κατά την ημέρα της πορείας, θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και στις καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία- Τρόλεϊ).

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτηση τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24