Δήλωση του κ. Κουμουτσάκου για τα προβλήματα


Ο κ. Κουμουτσάκος προέβη σε δήλωση για τα προβλήματα στη διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου του κόμματος υπήρξε βλάβη στο σύστημα του ΟΤΕ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταχωρήσουν στο σύστημα τα νέα μέλη. Για την αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων γινόταν καταγραφή των στοιχείων offline.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Κουμουτσάκου...

To τεχνικό πρόβλημα, που υπήρξε νωρίτερα στο δίκτυο του ΟΤΕ και έχει επηρεάσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τη διαδικασία του ηλεκτρονικού συστήματος, (μετά από συνεργασία και ενεργοποίηση του ΟΤΕ), αποκαθίσταται σταδιακά:

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία εκλογής εξελίσσεται ομαλά.

· είτε « online » , όπου έχει αποκατασταθεί.
· είτε « offline », όπου δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί η λειτουργία.

Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Υπογραμμίζω ιδιαίτερα ότι όσες καταγραφές χρειάστηκε και χρειάζεται να γίνουν «offline», θα ενταχθούν αμέσως στο σύστημα, όπου και μόλις αυτό αποκατασταθεί.

Οι κάλπες δεν θα κλείσουν εάν δεν έχει περαστεί στο σύστημα « online » ό,τι έχει καταγραφεί « offline ».

Τέλος, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε να παραταθεί κατά μία ώρα η ψηφοφορία, ακριβώς λόγω αυτής της δυσλειτουργίας που σημειώθηκε.

Θέλω να ευχαριστήσω, εκ μέρους του Κόμματος, όλους τους πολίτες για τη μεγάλη τους ανταπόκριση, για την κατανόηση, την υπευθυνότητα, τη νηφαλιότητα και την ευταξία με την οποία συνεχίζουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, παρά τις εμφανισθείσες τεχνικές δυσλειτουργίες.

Συμμετέχουν όλοι μαζικά στις σημερινές εκλογές. Και πάλι τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.


Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Δήλωση του κ. Κουμουτσάκου για τα προβλήματα"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24