Η κατανάλωση κόκκινου και κατεργασμένου κρέατος βλάπτει…
Οι άνθρωποι που τρώνε περισσότερο κόκκινο και κατεργασμένο κρέας (π.χ. «χοτ ντογκ») φαίνεται να έχουν ένα μέτρια αυξημένο κίνδυνο θανάτου από διάφορες αιτίες (μεταξύ άλλων, από καρκίνο και καρδιά), μέσα σε μια περίοδο δέκα ετών, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που παράλληλα διαπίστωσε ότι η υψηλότερη κατανάλωση άσπρου κρέατος φαίνεται να σχετίζεται με ελαφρώς μειωμένο κίνδυνο θανάτου, ιδίως από καρκίνο.
0 Σχόλια στο "Η κατανάλωση κόκκινου και κατεργασμένου κρέατος βλάπτει…"
Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!