ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα, εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχει ο άνθρωπος που θέλει να μπει μπροστά και να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.Η απόφαση του Δ.Σ. είναι να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονη πρόσκληση ενδιαφέροντος για αγορά είτε πλειοψηφικού, είτε μειοψηφικού πακέτου μετοχών από νέους επενδυτές.
Πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει ο Γιώργος Κιντής, o oποιος καταφερε να πεισει τους παραγοντες της ΑΕΚ.Το νεο σχεδιο λοιπον του Προεδρου της ΑΕΚ ειναι να ερθουν μεχρι την επομενη παρασκευη προτασεις ενδιαφεροντος νεων επιχειραμετιων καθως οι νυν χρηματοδοτες εχουν κουραστει να βαζουν συνεχως χρηματα.Η προταση αυτη δεν απευθυνεται στο ευρυ κοινο, αλλα σε ανθρωπους που θα καταθεσουν στην αρχη ενα υψηλο ποσο στην Π.Α.Ε,τα οποια θα δωθουν σε ενα φιλανθρωπικο ιδρυμα. Και αυτο μονο και μονο για να πειστουν οι υπολοιποι μετοχοι οτι ο νεος μετοχος θα ειναι διαθετημενος για καθε κινηση.

Ο πρώτος που μίλησε εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος ο οποίος κατέθεσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς του για όσα συμβαίνουν σε επίπεδο διοίκησης τον τελευταίο καιρό. Δηλωσε : "Εμένα με ενδιέφερε να μην είναι η ΑΕΚ διχασμένη κι αυτό ξεπεράστηκε. Μοναδική λύση είναι ο κόσμος που λανθασμένα είπαμε πριν κάποια από κάποια χρόνια ότι πρέπει να γίνει πελάτης. Η ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της αν και είναι δύσκολο. Όμως όσα περισσότερο μιλάμε τόσο το χειρότερο. Λίγα λόγια και πολύ δουλειά είναι αυτό που απαιτείται. Όσο η ομάδα δεν πηγαίνει καλά τα προβλήματα θα αυξάνονται.Πρόεδρος παραμένει ο Κιντής, το σχήμα παραμένει ως έχει και θα γίνει άνοιγμα σε νέους επενδυτές. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από μεταγραφικά. Έχουμε μια μέτρια επίθεση κι ένα κακό κέντρο. Χρειαζόμαστε μεταγραφές.



0 Σχόλια στο "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24