Τι γνώριζε...ο μπατζανάκης...


Ρεπορτάζ : Γρηγόρης Τζιοβάρας
(από ΤΟ ΒΗΜΑ)

Το σημείωμα που εστάλη στον κ. Αντ. Σαμαρά στις 31 Ιουλίου 2006 στην ηλεκτρονική διεύθυνση που διατηρούσε ως ευρωβουλευτής, τότε, της ΝΔ (asamaras@europarl.eu.int), από τον εμπορικό διευθυντή της Siemens κ. Ευ. Σέκερη, ο οποίος είναι και μπατζανάκης του κ. Σαμαρά (έχει παντρευτεί την αδελφή της συζύγου του προέδρου της ΝΔ). Στο...


e-mail αυτό ο κ. Σέκερης ζητούσε από τον κ. Σαμαρά να μεσολαβήσει στον Μ. Χριστοφοράκο ώστε να παραμείνει στην εταιρεία και να αναλάβει διευθυντική θέση στον τομέα ιατρικών μηχανημάτων, διαμαρτυρόμενος για τη μεταχείριση που του επιφύλαξε ο τότε ισχυρός άνδρας της Siemens, παρ΄ ότι «ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό», όπως γράφει χαρακτηριστικά.
Μόλις 24 ώρες μετά το φιάσκο του «cabinet man», το ΠαΣοΚ πήρε χθες τη ρεβάνς των αποκαλύψεων από τη ΝΔ, φέρνοντας στο φως ένα άλλο e-mail που εμπλέκει ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Siemens κ. Μ. Χριστοφοράκο . Με μια διαδικασία που δημιουργεί υποψίες για ύπαρξη «γαλάζιου δακτύλου», οι βουλευτές του ΠαΣοΚ εμφάνισαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ένα σημείωμα που εστάλη στον κ. Σαμαρά στις 31 Ιουλίου 2006, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που διατηρούσε ως ευρωβουλευτής, τότε, της ΝΔ (asamaras@europarl.eu. int), από τον κ. Ευ. Σέκερη, μπατζανάκη του (έχει παντρευτεί την αδελφή της συζύγου του προέδρου της ΝΔ) και εμπορικό διευθυντή της Siemens. Σύμφωνα με το email αυτό, ο κ. Σέκερης ζητούσε από τον κ. Σαμαρά να μεσολαβήσει στον Μ. Χριστοφοράκο ώστε να παραμείνει στην εταιρεία και να αναλάβει διευθυντική θέση στον τομέα ιατρικών μηχανημάτων, διαμαρτυρόμενος για τη μεταχείριση που του επιφύλαξε ο τότε ισχυρός άνδρας της Siemens παρ΄ ότι «ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το επίμαχο e-mail προσκόμισε στην Εξεταστική Επιτροπή ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Β. Κεγκέρογλου μαζί με άλλα δύο. Το ένα με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2006, το οποίο στέλνει ο κ. Σέκερης στον εαυτό του και είναι μια επιστολή προς τον Μ. Χριστοφοράκο στον οποίο αναφέρει μεταξύ όλων των άλλων την έκπληξή του όταν «διαπίστωσα ότι έχετε αμφιβολίες ως προς την εχεμύθειά μου». «Σας υπενθυμίζω ότι ήμουνα βασικός χειριστής των Προμηθειών με τον ΟΤΕ, ως επίσης και των Προγραμματικών Συμφωνιών που ακολούθησαν και βεβαίως όλου του παρασκηνίου που περιέβαλε τα παραπάνω σημαντικότατα για την τύχη ολόκληρης της Εταιρείας γεγονότα. Ουδέποτε κοινοποιήθηκε προς τα έξω κάτι που να βάλλει εναντίον των συμφερόντων της Εταιρείας. Και αυτό παρά το γεγονός της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επιδείχθηκε και στο πρόσωπό μου από πρόσωπα της τότε εμπιστοσύνης σας» αναφέρει ο κ. Σέκερης, εκφράζοντας τα παράπονά του και ζητώντας από τον κ. Χριστοφοράκο να ικανοποιηθεί το αίτημά του για αξιοποίησή του.
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Τι γνώριζε...ο μπατζανάκης..."

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24