Να φύγει ο Γιαννάκης,ζητά ο κόσμος του Ολυμπιακού

ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ

Το χθεσινό ματς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θέλει να παίρνει τίτλους και αυτό ο κ.Γιαννάκης δεν το έχει καταλάβει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού για μία ακόμη φορά έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι καθώς η ομάδα του ηττήθηκε από τον επί σειρά ετών πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Οι κ.Αγγελόπουλοι πρέπει να ακούσουν τον κόσμο και να διώξουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Για κάποιο λόγο αυτός ο προπονητής δεν [...]

κάνει για τον Ολυμπιακό. Δοκιμάστηκε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια,χωρίς καμία επιτυχία. Μια παρένθεση είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας φέτος. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Ολυμπιακού τερματίζει στην δεύτερη θέση και κάθε χρόνο ο Γιαννάκης λέει πως πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα,καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα που του χρόνου θα είναι καλύτερη.Ναι μεν είμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 της Ευρωλίγκα,αλλά πάλι γυρίσαμε πίσω χωρίς καμία επιτυχία. Ναι μεν για 4-5 χρόνια είμαστε στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά συνέχεια στην δεύτερη θέση.Κάτι πρέπει να αλλάξει κ.Αγγελόπουλοι,δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Σκεφτείτε τα λεφτά που έχετε χαρίσει τόσο απλόχερα στην αγαπημένη σας ομάδα. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα αξιόλογο και γι αυτό κάποιος φταίει. Πρέπει επιτέλους να ρίξουμε τις ευθύνες σε κάποιο πρόσωπο και αυτό θα είναι δυστυχώς ο επί σειρά ετών προπονητής μας, Παναγιώτης Γιανννάκης.
Κόουτς συγνώμη αλλά δεν κάνεις για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να το παραδεχθείς και να Παραιτηθείς. Ίσως είναι και η καλύτερη λύση και για τους δύο.

Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Να φύγει ο Γιαννάκης,ζητά ο κόσμος του Ολυμπιακού"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24