Ταχύπλοο σκότωσε επιχειρηματία την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο!


Ο 42χρονος Παντελής Πανταζόπουλος, βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο στη Δήλο. Σύμφωνα με την Espresso, το μεσημέρι της Τετάρτης ο επιχειρηματίας πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα με έναν καλό του φίλο αλλά κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν.Ο φίλος του, ολοκλήρωσε την κατάδυσή του και βγήκε από το νερό περιμένοντας τον επιχειρηματία. Εκείνος όμως [...]

δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο Παντελής Πανταζόπουλος που διατηρούσε στη Μύκονο τα τουριστικά γραφεία ''Island Mykonos Travel'', έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού ταχύπλοου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το ταχύπλοο χτύπησε τον άτυχο άντρα με την προπέλα στο κεφάλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.Τελικά, ο άτυχος Παντελής Πανταζόπουλος βρέθηκε στις 22:30 διαμελισμένος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Επιστροφή...



1 Σχόλιο στο "Ταχύπλοο σκότωσε επιχειρηματία την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο!"

  1. Ανώνυμος λέει,

    τα συλυπητηρια στην οικογενια του.παιδια παντα σημαδουρα κ παντα κοντα με το ζευγαρι μας.κ καιρος ειναι το λιμενικο να ψαχνει τους ασυνειδητους κ παρανομους οδηγους σκαφων που οργιαζουν πλεον.τη λυπη μου κ παλι!!!

    Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2010 στις 5:00 μ.μ.

     

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24