Alfa Romeo Giulietta

Είναι ένα κόμπακτ μοντέλο, το οποίο ανήκει στην μικρομεσαία κατηγορία και έρχεται να αντιπαρατεθεί σε αυτοκίνητα όπως το VW Golf, το ολοκαίνουργιο Opel Astra, το Ford Focus και το Toyota Auris. Το νέο συμπαγές χατς μπακ μοντέλο της Alfa Romeo είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις από την 147, την οποία και θα αντικαταστήσει. Ο εσωτερικός του σχεδιασμός είναι έντονος και απλός: ένα οριζόντια προσανατολισμένο ταμπλό με στοιχεία αλουμινίου και διακόπτες αεροπορικού τύπου που θυμίζει την 8C Competizione. [...]

Δύο κινητήρες βενζίνης (1.4TB 120hp και 1.4TB MultiAir 170hp) και δύο πετρελαίου (1.6 JTDM 105hp και 2.0 JTDM 170hp που ανήκουν στης δεύτερης γενιάς JTDM κινητήρες) θα είναι αυτοί που θα εφοδιάζουν σε πρώτη φάση την Giulietta. Η γκάμα θα ολοκληρωθεί με τον κινητήρα 1750ΤΒi 235 ίππων που θα διατίθεται αποκλειστικά στην έκδοση Quadrifoglio Verde. Με την οποία η Alfa Romeo θέλει να ανταγωνισθεί τα VW Golf GTI και Renault Megane RS.

Τέλος, η Alfa Romeo Giulietta διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό της τις πιο εξελιγμένες λύσεις για τον έλεγχο της δυναμικής συμπεριφοράς: VDC (Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας), DST (Δυναμικό Έλεγχο Διεύθυνσης), Q2 (Ηλεκτρονικά Ελεγχόμενο Διαφορικό) και τον επιλογέα Alfa DNA. Όλα τα συστήματα εξασφαλίζουν ενεργητική ασφάλεια, δυναμική συμπεριφορά και επιδόσεις ανάλογες με την παράδοση της Alfa Romeo.




auto24.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Alfa Romeo Giulietta"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24