Οι ταινίες της εβδομάδας (video)


Robin Hood
Ο Ρόμπιν Λόνγκστραϊντ είναι ένας σταυροφόρος ο οποίος επιστρέφει στο Νότιγχαμ, μια πόλη αντιμέτωπη με την κρατική διαφθορά και τη βαριά φορολογία. Για να σταματήσει τον τυραννικό σερίφη, θα συγκροτήσει μια συμμορία και θα πολεμήσει για να απονεμηθεί δικαιοσύνη.
Δείτε τα trailer όλων των ταινιών...





Τα ομορφόπαιδα
Ο 14χρονος Ερβέ ζει με τη μητέρα του κι έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με την έκρηξη των ορμονών του. Δειλός απέναντι στις συμμαθήτριές του, θα αιφνιδιαστεί όταν η όμορφη Ορόρ αρχίσει να τον φλερτάρει.





Εφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες
Μια ομάδα εφήβων που ζουν στην οδό Ελμ αρχίζει να βλέπει εφιάλτες στους οποίους καταδιώκεται από έναν παραμορφωμένο άντρα με καπέλο, κουρελιασμένο ριγέ πουλόβερ και γάντι με κοφτερά μαχαίρια. Ώσπου ένας από αυτούς δολοφονείται άγρια...





Ο άνθρωπος ελέφαντας
Στην Αγγλία του 19ου αιώνα ένας γιατρός ανακαλύπτει τον "'Ανθρωπο Ελέφαντα", έναν εντελώς παραμορφωμένο άντρα, ο οποίος πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια. Θα τον περιθάλψει, αλλά ο άνθρωπος που τον είχε υπό την κηδεμονία του θα τον απαγάγει στη Γαλλία, όπου θα τον περιφέρει σαν δημόσιο θέαμα.





Κρυφή Ερωμένη
Εκδότης της εφημερίδας "Avanti!" κι ένθερμος σοσιαλιστής, ο Μπενίτο Μουσολίνι γνωρίζει το 1914 στο Μιλάνο την Ίντα Ντάσλερ, η οποία θα πουλήσει όλη την περιουσία της για να βοηθήσει την καριέρα του. Θα κάνουν μαζί έναν γιο, αλλά όταν ο Μουσολίνι επιστρέψει σαν ήρωας από τον πόλεμο, θα αποκηρύξει τη σχέση τους και δεν θα θελήσει να την ξαναδεί.


athinorama.gr
Επιστροφή...



0 Σχόλια στο "Οι ταινίες της εβδομάδας (video)"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

Αρχείο



Free Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24