Η δημοσκόπηση του epikairotita24Η μεγάλη δυσαρέσκεια του κόσμου προς τις πολιτικές της κυβέρνησης φάνηκε στη μεγάλη δημοσκόπηση του epikairotita24. Μετά από πολύ καιρό είδαμε τη Νέα Δημοκρατία να περνάει το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου όμως αυτό είναι το λιγότερο για την κυβέρνηση. Ο κόσμος ρίχνει μεγάλες ευθύνες και στα δύο μεγάλα κόμματα όμως πιστεύουν πως το ΠΑΣΟΚ άργησε και έκανε λάθος χειρισμούς. Ενδεικτικό ότι περίπου ένας στους 3 που ψήφισε ΠΑΣΟΚ τώρα δηλώνει πως θα απέχει από τις εκλογές.
Δείτε παρακάτω τη δημοσκόπηση...

Επιστροφή...4 Σχόλια στο "Η δημοσκόπηση του epikairotita24"

 1. Ανώνυμος λέει,

  Απορώ !!!! που ακόμη και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τα "σάπια" κόμματα, αντί να κρατάνε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ να ξεχυθούν και να διώξουν όλους τους Προδότες της Ελλάδας....
  Γιατί τους αφήνουμε να μας τα πάρουν όλα...ακόμη και την αξιοπρέπειά μας και δεν τους στέλνουμε από εκεί που ήρθαν...τα "αμερικανάκια" ;
  Όπως είπε κάποτε ο σημερινός Δυνάστης μας, " ας παραχωρήσουμε και κάτι προκειμένου να έχουμε καλή γειτονία ...και νάτη η επαφή με τους Τούρκους...ποιος ξέρει τι θα ξεπουλήσει τώρα !!!

  Ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο, γιατί όσα δεν χάσαμε τα 400 Χρόνια σκλαβιάς (επειδή ήμασταν ενωμένοι λόγω ξένου εχθρού), θα τα χάσουμε όλα από τον εσωτερικό εχθρό και από εμάς τους ίδιους που ακόμη προσκυνάμε και ψηφίζουμε αυτούς που μας "υπνώτιζαν" πολλά χρόνια τώρα και θησαυρίζουν εις βάρος μας, αντί να τους στείλουμε στα δικαστήρια για "Εσχάτη Προδοσία" !!!!!!!!!!!!!!!

  Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2010 - 3:31 π.μ.

   
 2. Ανώνυμος λέει,

  Γιατί δεν έχετε βγάλει τα πλήρη στοιχειά της δημοσκόπησης, όπως π.χ. τι ψήφισαν οι ερωτώμενοι στις προηγούμενες εκλογές για να το συγκρίνουμε ως προς αυτό;

  Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2010 - 5:09 π.μ.

   
 3. epikairotita24 λέει,

  Το blog μας δεν απευθύνθηκε σε κάποια εταιρεία δημοσκοπήσεων για αυτή την έρευνα. Δημοσιεύσαμε απλά τα στοιχεία της καταμέτρησης των ψήφων.
  Γι αυτό δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία όπως συσπειρώσεις κομμάτων κ.ο.κ.

  Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2010 - 9:32 π.μ.

   
 4. Ανώνυμος λέει,

  Ναι αλλά το ερώτημα "Τι ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές" υπήρχε στην έρευνα. Μόνο συγκρίνοντας την τωρινή πρόθεση ψήφου με αυτό θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.

  Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2010 - 3:11 π.μ.

   

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24