Ο Αντώνης Σαμαράς για τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά τη νίκη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και στελέχη της Οργάνωσης. Συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο και μίλησε για μεγάλη επιτυχία της ΔΑΠ καθώς η νίκη ήρθε κάτω από πολύ αντίξοες και δύσκολες συνθήκες.
Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε...

Νικάτε πολλά χρόνια. Φέτος, όμως, νικήσατε κάτω από πολύ αντίξοες και δύσκολες συνθήκες. Έτσι δώσατε και μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλουν την προοπτική της παράταξης να σκοτεινιάζει. Η απάντηση είναι ότι η προοπτική είστε εσείς, είναι η νεολαία. Είμαστε μαζί, είστε δίπλα μας. Και εκ μέρους όλων σας συγχαίρω. Και εκ μέρους της παράταξης σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια καταπληκτική επιτυχία.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου
Και εμείς κ. Πρόεδρε θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας κάνατε να βρίσκεστε σήμερα στα γραφεία μας. Πραγματικά ήταν μια μεγάλη νίκη, μια μεγάλη μάχη που έδωσαν οι ΔΑΠίτισσες και οι ΔΑΠίτες, που για 25η συνεχόμενη χρονιά κράτησαν ψηλά τη γαλάζια σημαία μέσα στα πανεπιστήμια και μέσα στα ΤΕΙ. Τη σημαία της ελπίδας, τη σημαία της αισιοδοξίας, τη σημαία της εμπιστοσύνης. Οι ιδέες μας, οι προτάσεις μας, για ακόμα μία φορά, κατάφεραν να βρεθούν στην πρωτοπορία και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φοιτητών και των φοιτητριών και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε είναι ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας στον αγώνα που δίνετε, ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι γρήγορα στην Κυβέρνηση της χώρας.


Επιστροφή...0 Σχόλια στο "Ο Αντώνης Σαμαράς για τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ"

Υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται!

Δημοσίευση σχολίου

ΑρχείοFree Hit Counter
Copyright ©2010 epikairotita24